ПАЗИ КОЛА

Russian is the main language of ПАЗИ КОЛА facebook group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. There are 663 participants in that group. So people rank it like a Small group. You can find this group by searching 228130555787 on Google, Bing or Yahoo. 2015-02-12 10:08:07 is the closest date we have information about it.

Ова е состав на луѓе кои возат ноќно време на водно.

18.00 часот Св. Јован ... секоја среда, освен кога не можете да дојдете :)

А тие случаи треба да ги избегнувате, да не можете да дојдете, оти ќе немаме прилика да се шегуваме на наша сметка наредните денови а богами и цела недела на ФБ.

Значи, задолжително доаѓање!

И тоа ...

* единствено што не е дозволено во оваа група е спамирање со реклами за разни курци палци што продавате.