ORGONE NETWORK RIJEKA & STOP Chemtrails

ORGONE NETWORK RIJEKA & STOP Chemtrails is a Croatian group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. ORGONE NETWORK RIJEKA & STOP Chemtrails has 181 members. So it is a Tiny group. 245306445594800 is the identifier of this group with Facebook. Last update is on 2015-02-04 22:37:17.

Ova grupa okuplja borce za čisti zrak, prirodu, zemlju, hranu i život, oslobođenih otrova kojima nas svakodnevno truju i zaprašuju. Učestala nadlijetanja aviona i ispuštanja kemikalija i ostalog smeća na Kvarnerskom nebu zahtijeva otpor i našu reakciju.
Svrha i vizija osnivanja grupe jest stvaranje ORGONSKE MREŽE RIJEKE I KVARNERA. To znači izrađivanje orgonita za giftanje ali i za vlastite prostore, u što većem broju, jer će se time stvoriti 'KRITIČNA MASA UMREŽENIH ORGONITA' koja će neutralizirati i transformirati različita geopatogena štetna zračenja, tehnički smog, kao i chem-garbage - u pozitivnu životnu energiju - ORGON.
Molimo sve članove grupe da se uključe u izradu orgonita svojim vlastitim ili tuđim iskustvom, snimljenim materijalima, fotografijama, mišljenjem ili konstruktivnom kritikom. Dobrodošle su sve ideje, vizije, prijedlozi za: akcije, kako izradu orgonita unaprijediti, giftanje, povezivanje, itd. čime god možemo rad grupe unaprijediti a kvalitetu života sačuvati. Ako ne želite naučiti izrađivati, orgonitni uređaj možete dobiti, prema dogovoru u ovisnosti o namjeni, a pokrivate samo cijenu materijala. U prostor ga postavljate na mjesto određeno radiestezijskim mjerenjem, mjesto gdje prolazi ili se nalazi sjecište zračenja, jer će upravo na tom mjestu njegova snaga transformacije negativne u pozitivnu energiju biti uvijek optimalna.

VAŽNA NAPOMENA: Ova grupa promiče buđenje svijesti, zajednički rast, razvoj i napredak - u području nama dostupnih novih tehnologija tj. orgonitnih uređaja. U ovoj grupi zabranjeno je reklamirati tj. stavljati slike orgonitnih uređaja u svrhu prodaje i vlastitog profita! Svi takvi i slični sadržaji biti će obrisani a autori bez najave udaljeni iz grupe. ZNANJE MORA BITI SVIMA DOSTUPNO I S CILJEM ZAJEDNIČKOG PROSPERITETA - OSLOBOĐENO PROFITA I BESPLATNO!

Udružimo se, pokrenimo se, ZAJEDNO SMO JAČI!
.................................................
FILES - ovdje se nalaze materijali u kojima možete naći informacije o orgonitima, njihovoj izradi, kristalima, terminima/pojmovima koji se koriste i šta znače, etc.
Pitanja postavite slobodno na grupi, orgonitaši će vam tada moći odgovoriti, a ina taj način pomažete i drugima.