Diétás receptek / Dietary recipes

Diétás receptek / Dietary recipes is a Hungarian group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. They attracted 1,229 members. So people rank it like a Medium group. You can find this group by searching 247363671949018 on Google, Bing or Yahoo. 2015-01-17 23:31:10 is the closest date we have information about it.

Sziasztok! Miután nagyon szigorú étkezési szokásokat alakítottunk ki Dollhouse Bombshell programjának keretében, Pirner Alma segítségével, (nem kis eredményekkel) ez az oldal ennek megkönnyítését szolgáló receptek gyűjtésére jött létre. Gyűjtsük együtt a recepteket és tegyük változatossá az étrendünket csapatmunkában. :)

Néhány irányelv: liszt, búza, cukor, krumpli, méz, banán, szőlő, kenyér, tojás sárgája, panír és minden ami finomított szénhidrát tiltó listás.

Javasolt a sok minőségi fehérjebevitel, rosttal, sok folyadékkal, természetes vízhajtóval (fahéj, petrezselyem, zeller). Röviden ezek az irányelvek.

Ha van angolul elérhető receptetek, akkor azt is tegyétek fel, tekintve, hogy nincsenek határok és más kultúrák receptjeit is tudjuk valószínűleg használni. Majd fordítgatjuk legfeljebb. :)

Jó főzőcskézést!