Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πάτρας

Greek is the main language of Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πάτρας facebook group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. There are 1,691 participants in that group. So it is a Medium group. You can find this group by searching 302821203112268 on Google, Bing or Yahoo. 2015-02-04 16:52:12 is the closest date we have information about it.

H Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πάτρας ανήκει και αυτή στο Δίκτυο Ομάδων ανά νομό/πόλη, που δημιουργήθηκαν με στόχο την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Στην ομάδα μας υπάρχουν έμπειρες θηλάζουσες μητέρες, και είναι στη διάθεση των μαμάδων αυτών, που μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων, θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τη σημαντικότητα του μητρικού θηλασμού, για την υγιή ανάπτυξη του μωρού τους, κι έχουν ενστερνιστεί πλήρως την άποψη ότι ένα νεογέννητο μωρό έχει ανάγκη μόνο τρία πράγματα: Ζεστασιά από την αγκαλιά της μαμάς του, τροφή από το στήθος της και ασφάλεια από την παρουσία της και με το θηλασμό μπορεί να καλύψει και τα τρία! Η προσφορά των μελών είναι εθελοντική και οι απόψεις προσωπικές. Δεν είμαστε επαγγελματίες υγείας, απλά μοιραζόμαστε καλοπροαίρετα τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει μέσα από το ταξίδι της μητρότητας. Ως εκ τούτου είναι στην κρίση της κάθε μητέρας, το αν θα δεχτεί τις συμβουλές των άλλων μαμάδων ως σωστές. Για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας, όλα τα μέλη οφείλουν να ενημερωθούν για τους ακόλουθους όρους συμμετοχής και συμπεριφοράς και να τους εφαρμόσουν.

Θεωρούμε πως όλα τα μέλη είναι εδώ για να βοηθήσουν, να βοηθηθούν και ενδιαφέρονται να διατηρηθεί το καλό κλιμα της ομάδας.. Διαβάστε εδώ https://www.facebook.com/groups/302821203112268/doc/581441321916920/, πώς θα το πετύχουμε! Μέλη τα οποία δυσκολεύουν τους σκοπούς της ομάδας παρόλες τις προειδοποιήσεις των διαχειριστριων, θα διαγράφονται.

Επικοινωνία: patrasbfmums@hotmail.gr

Οι διαχειρίστριες: Αρετή, Ρένα, Ευτυχία, Κατερίνα, Γωγώ, Εύη