Albanian Graphic Designers

Albanian is the main language of Albanian Graphic Designers facebook group. It is a CLOSED group. Albanian Graphic Designers has 55 members. So it is a Tiny group. 422395427919424 is the identifier of this group with Facebook. Last update is on 2015-02-24 09:15:09.

Regullat !

Dizajnet qe i postoni duhet te jen te juajat , nese nuk jan dhe nese ju zëm 3/3 se jan te vjedhura ather merrni BAN...!

Ndalohen sharjet , apo fyrjet se merrni reptesisht BAN...!

Ndalohen postimet jasht temes , pa lejen e adminit/ve

!.::Albanian Graphic Designers::.!