<3<3 Une dhe ti dhe endrrat tona<3<3

Albanian is the main language of <3<3 Une dhe ti dhe endrrat tona<3<3 facebook group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. They attracted 7,232 members. So it is a Large group. 495570410455989 is the identifier of this group with Facebook. 2015-02-25 01:08:25 is the closest date we have information about it.

Ndalohen rreptesisht ftesat ,,,,Ne kte grup nuk lejohen shperndarjet e faqeve ,,,,grupeve te tjera ,,,,,, sharjet,,,,ofendimet,,,,ngacmimet publikisht adm u ben bllok,,,,,nuk lejohen gjuhet e huaja ne grup statuset duet te jene shqip,,,,, ♥ ♥ ADM jane ,,, Vetememrinmadin Ndajmosfolkeqpermu ♥ Vlora Jone ♥ Mistrece Berati ♥ Amarildo Ildo ♥ Fredi Fier ♥ Algert Halili ♥ Ani Abi ♥ Xhuliano Kasa
♥ Juljan Malaj ♥ Viollca Hsalla ♥ Mikel Fier ♥ Emi Emmi ♥ Mir Ti ♥ Luan Meta ♥ Juljan Malaj ♥ ♥,,,,,,, sa keni mundesi shperndaheni ne shoket tuaj dhe uroj tja kalojme sa me mire se bashku,,,, ♥ ♥,,,,,,