Un altfel de Job - Ramnicu Valcea

Un altfel de Job - Ramnicu Valcea is a Romanian group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. They attracted 263 members. So people rank it like a Tiny group. You can find this group by searching 184114941790536 on Google, Bing or Yahoo. Last update is on 2015-02-05 09:49:06.

V-ati uitat vreodata prin lista voastra de prieteni, fara sa aveti o tinta anume?... asa, doar sa va aduceti aminte cu cine ati putea sa mai schimbati doua vorbe fara sa va plictisiti?
Eu fac asta frecvent si de fiecare data cand imi verific lista de prieteni, ma opresc in dreptul fiecaruia din ei si incerc sa ii schitez un profil care sa imi aduca aminte de ce am ales sa fim prieteni.
Astazi mi-am dat seama ca am multi prieteni etichetati "altfel", oameni deosebiti care au niste preocupari si hobby-uri deosebite, insa care din pacate nu s-ar putea intretine niciodata doar din ce le place lor sa faca intrucat le este foarte greu sa isi gaseasca un job sau macar sa isi suplineasca veniturile dintr-o slujba banala cu niste castiguri provenite din munca lor "altfel".

"Ne-am adunat astazi aici" sa promovam oameni si meserii "altfel".

Ia-ti inima-n dinti si spune-ne cu ce te ocupi, de ce consideri ca meseria ta nu este ceva banal, recomanda si alti prieteni si hai sa vedem cine ne observa.