Universiteti i Gjakovës "FEHMI AGANI" Viti -I Infermieri

Albanian is the main language of Universiteti i Gjakovës "FEHMI AGANI" Viti -I Infermieri facebook group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. They attracted 124 members. So it is a Tiny group. 851779758187292 is the identifier of this group with Facebook. Last update is on 2015-01-15 03:46:07.

Un Gentian ( Gentii Zejnaj ) si Adm i kti grupi ju deshiroj mir se ardhje ne grup dhe pergezimet e mija per pranimin e juaj ne fakultet, pastaj ju kisha ftu qe secili nga ju ta ftoj shokun\ shoqen e tij ne kete grup dmth ata qe jan te regjistruar ne inermjeri ne vit te l.
Si qdo gje ne Kosov edhe ky grup do ti ket rregullat e vet un po i vendosi disa prej rregullave e duke bashkpunuar te gjith se bashku ateher mund ta vendosim edhe ndonje rregull tjeter qe gjithmon mos te behemi te tepert , andaj kto jan disa rregull dhe mundesi te perfitiimit ne kete grup:

- Se pari fillojm me rregullat e vendosjes se artikujve ne kete grup:

- Secili ka mundesin te postoj vetem at qe ka te beje per fakultet siq jan:
a.vendosja e literatures,
-te dhenat per ligjerata apo provime(koha,dita, apo ndodnje te dhen vetem per ligjeratat ose per provime)
-vendosja e sllajteve (fotot)qe i keni te fotografuara gjat ligjerimit te profit
- te postoj pyetje ne lidhje me kohen se kur do mbahen ligjeratat apo provimet etj

- Rregullat qe na NDALOJN ti bejm ne kete grup:

-Postime ne grup te asaj qe nuk ka te bej me Fk (siq jan rezultatet e futbollit ,foto te ndryshme homoristike , )
- Postimi i pytjeve Palidhje [jashta fk gjithashtu edhe mbrenda fk e ofenduse (nese jan )]
-Postimet me rast te ndonje ditlindje apo feste qfare do qoft ose te kuj do qoft ndalohet te behen urimet ne grup
-Aktivizimi i chatit ne ket grup ndalohet rreptsisht si ne commente ashtu edhe chati me shkru
-Kacafytja e njeri-tjetrit ne komente apo ne postime etj

Kujdes te gjitha keto ndalohen dhe qdo postim qe del jasht rregullave do te hiqet automatikisht ndersa rrezikon grupin edhe personi qe e ka qit ate .

Perfitimet:
-te gjith do te perfitojm nga koleget qe do te na dergojn foto te ligjeratave
-nga literatura qe do na jepet nga kolegët
-nga pytjet te ndryshe rreth ligjeratave
-do ti bashkpunojm edhe nese ndonjeri do i kemi Provimet do ti qesim ne grup
-dhe ndonjet organizim qe e bejm do te njoftohemi ne kete grup

Andaj ju kerkoj falje per gabimet gramatikore por mendoj qe to te na ndihmoj ky grup qdo ndeshkim qe do behet qdo debat qdo kshill ju sygjeroj tme kontaktoni ne klas dhe te pergjigjemi te gjith se bashku te bejm ata qe eshte me e duhur ndersa per ata qe nuk e pelqejn ket grup qe jan pjes e kolegeve ton (vitit te l) e kemi edhe opsioniin Leave grup (largohu nga grupi) dhe te mos na bej telashe ne grup se nuk deshirojm asnje problem me njeri tjetrin ju Faliminderit.

Me ju per ju, jo me i mir se ju Adm Gentian ibn Shefqet El Deqanie