Linz környéki Magyarok!

Hungarian is the main language of Linz környéki Magyarok! facebook group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. There are 5,146 participants in that group. So it is a Large group. 347199905329154 is the identifier of this group with Facebook. 2015-02-04 10:43:04 is the closest date we have information about it.

KÉREM A CSOPORT SZABÁLYZATÁNAK ELOLVASÁSÁT, FIGYELEMBE, -ILLETVE TUDOMÁSUL VÉTELÉT!!!

Szeretettel köszöntelek A Linz környéki Magyarok csoportjába!

Csoportunk azért jött létre, hogy megismerhessük Linz város környékén élő minden magyar honfitársunkat, kollégánkat és egymást segítve haladjunk előre egy szebb jövőért!

Ide várunk mindenkit, aki Linzben és Linz környéken él, lakik, dolgozik vagy tanul. Jó szórakozást!
Csoportba való belépés után te is segíthetsz a többieknek, hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltölthetsz képeket, videókat. Színesítsük együtt a Clubot!
Legyen szó programokról:
https://www.facebook.com/groups/magyaroklinzbe/events/

lehetőségektől,tapasztalat cseréről, stb.

Útitárs keresés a: EZENTÚL KÉRNÉM, HOGY NE A KÜLÖNBÖZŐ ÚTITÁRSKERESŐ OLDALAK LINKJÉVEL JELENÍTSÉTEK MEG KERESÉSETEKET! MERT NAGYRÉSZT, CSAK A REKLÁM, -KISEBB RÉSZT A FONTOS ADAT JELENIK MEG! TÚL SOK HELYET FOGLAL EL A FALON!! Mi MAGYAROK tartsunk össze!! ;)

Az oldal, nem álláskereső oldal, ami azt jelenti, hogy nem engedélyezünk álláskeresési posztokat! ( pl.: segítsetek, bajban vagyok, nem tudok németül, de…. Vélemény: nem akkor kell kutat ásni, amikor szomjas az ember! ) illetve, - nem apróhirdetési oldal, ami azt foglalja magában, hogy minden olyan hirdetés, ami nem köthető Linz városához, - törlésre kerül! Notórius környékbeli apróhirdetőknek csak akkor jelenítjük meg a hirdetéseit, ha egy hirdetéshez legalább egy POZITÍV segítő posztot oszt meg az üzenő falon, ami előrébb viszi a csoportot!

FIGYELEM!
ÁLLÁSAJÁNLAT posztolható, ami köthető a környékhez és segíteni tudjuk a csoport fejlődését!

Egyéb álláskeresésre a www.workerdock.hu oldalt hoztuk létre!
Az oldal az itt élő magyarok fejlődését hivatott szolgálni! Minden más, nem ide illő témát, hirdetést, spam-et törlünk, és beküldése tiltással jár. Egyben kérem, ha valaki ilyesmit talál, JELENTSE az Admin felé!
Aki mások számára sértő, trágár szavakat használ, minden további indoklás nélkül kitiltásra kerül!!

Kérem, csak azok jelentkezzenek a csoportba, akik Linz, vagy annak vonzáskörzetében élnek, tanulnak vagy dolgoznak ( ~101 km! )! Így, a csoportba való jelentkezésnél, kérem az adatlapon FELTÜNTETNI a jelenlegi lakhelyet!
Amennyiben az adatlapon a lakhely nem látható idegenek számára (ez általában az alapbeállítás), vagy a lakhely nem köthető Linz és környékéhez, egy rövid üzenetben kérem leírni a jelentkezés okát.

Az ilyen jelentkezőknek egy üzenetet is szoktunk küldeni, ezért kérem jelentkezés után ellenőrizni a bejövő üzeneteket, beleértve az "egyéb" illetve a "spam" mappákat is.
Ha bekerültél a csoportba, ne köszönd meg, hogy bekerültél!

Tisztelettel köszöntünk, de csak az üzenő falat szeretném megóvni! Köszönöm!

Személyszállítással foglalkozó vállalkozók bármilyen utazással kapcsolatos információnak megosztását kérem, mellőzzék! Erre a Nyúlcipő csoport és a „Linz környékéről utazni kívánó magyaroknak” csoport lett létrehozva:
Adminok: Balázs, Viktor, Erika