Medicinski fakultet u Beogradu

Croatian is the main language of Medicinski fakultet u Beogradu facebook group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. Medicinski fakultet u Beogradu has 1,758 members. So it is a Medium group. 123667981023778 is the identifier of this group with Facebook. We last updated on 2015-01-15 12:34:08.

Grupa okuplja studente Medicinskog fakulteta u Beogradu, prvenstveno one koji su upisani 2009/10 godine, sa ciljem da se družimo, upoznamo i razmenimo iskustva!

Grupa služi uglavnom za razmenu informacija vezanih za fakultet.

Kreatori ove grupe nisu odgovorni ni za jedan deo sadržaja koji se nalazi u njoj. Svaka diskusija i objavljeni sadržaj je produkt članova grupe gde svaki član snosi odgovornost za iznete stavove i materijal bilo koje vrste!

Strogo je zabranjeno vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili verskoj osnovi. Takođe, zabranjene su reklame bilo koje vrste. Izuzetno, moguće je objaviti reklamu uz predhodnu saglasnost administratora grupe.

Pristup je omogućen samo studentima i bivšim studentima Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu. Ograničenje postoji zbog prevencije reklamiranja, spamovanja i nesvrsishodnih diskusija.

Mole se članovi da izbegavaju postavljanje duplih pitanja o profesorima zbog nepreglednosti koja već vlada u grupi, s' obzirom na veliki broj članova. Za pretragu koristite opciju SEARCH u gornjem desnom uglu u vidu lupe. Duple teme će se uklanjati...

Za sva pitanja možete da kontaktirate administratore:
1. https://www.facebook.com/nikola.sutulovic
2. https://www.facebook.com/zeljko.grubac