Radare Craiova + j.Dolj

Radare Craiova + j.Dolj is a Romanian group. It is a CLOSED group. They attracted 7,365 members. So it is a Large group. You can find this group by searching 301766863260823 on Google, Bing or Yahoo. 2015-02-03 23:20:10 is the closest date we have information about it.

***!!!CITESTE ASTA INAINTE DE A POSTA!!!****

Cred ca toti sunteti de acord ca avem nevoie de acest grup in care sa ne anuntam unde am intalnit amplasate radarele mobile, filtrele organizate sau orice alte metode prin care Politia Rutiera vrea sa interactioneze cu participantii la trafic.

In concluzie, aici postam DOAR ceea ce tine de Politia Rutiera VS. automobilisti si motociclisti.

*implica-te si tu. daca vezi un radar sau filtru de politie, posteaza imediat aici locatia cat mai exact cu putinta. doar daca te implici o sa fi informat!

*verifica inainte daca nu a postat cineva aceeasi informatie pe care vrei sa o postezi si tu. comunitatea noastra se mareste, deci e posibil sa fim mai multi in acelasi loc si nu avem de ce sa postam acelasi lucru de "n" ori. eventual puteti comenta la prima postare un simplu "confirm" +ora la care postati.

*o postare trebuie sa contina locatia cat mai precisa a radarului/filtrului de politie si directia de mers. postarile de genul "unirii" sau "podul nou" vor fi sterse.
postarile vor fi de forma:
"ora"+"filtru/radar/arr/rar"+"localitatea"+"detalii privind strada sau intersectia si directia de mers"

*nu se accepta posturi de genul: "am vazut o masina de sectie pe strada x."
ne intereseaza doar Politia RUTIERA, R.A.R.-ul si A.R.R-ul

*estimarile de genul "de obicei", "in general" nu sunt valabile deci fara posturi de genul asta!!!!

*aria de acoperire a grupului se limiteaza la granita e judet.

*NU FACEM CHAT IN GRUPUL ASTA!
se posteaza doar anunturile legate de subiect.
pentru comentarii ulterioare se foloseste mesageria privata sau profilul personal de facebook. tot ce este in plus se sterge iar daca insistati sa faceti chat veti fi exclusi permanent din grup.
tineti cont ca la fiecare comment, tuturor ne zbarnaie telefonul in buzunar si poate nu suntem interesati de chatul vostru.
suntem in grupul asta pentru a fi informati cu privire la radare si filtrele politiei rutiere, NU PENTRU SOCIALIZARE!!!

*pentru o mai buna informare langa butonul de setari (dreapta sus a pagninii) aveti optiunea "notifications". aceasta trebuie sa fie setata pe "on" ca sa primiti notificarile in timp util.
iar pentru notificarile mobile, incercati sa accesati setarile grupului de pe telefonul mobil si sa activati "instat mobile notifications".

*invite, invite invite!!! invitati DOAR persoanele direct interesate de subiectul grupului pentru a nu face spam. cu cat suntem mai multi cu atat putem afla mai repede de pozitionarea politiei rutiere. daca ai ajuns aici fara voia ta si vrei sa parasesti grupul, exista optiunea "leave group" in dreapta sus a paginii.

*NU se accepta nici un comerciant in grupul asta.
nu se vinde nimic, nu se cumpara nimic, doar anunturi despre radare si filtre rutiere intalnite! exista multe alte locatii unde puteti vinde sau cumpara si va recomand sa le folositi cu incredere.
cei ce nu respecta regulile vor fi exclusi din grup fiind banati permanent.


Drumuri fara incidente!