Studentski grad / Dubrava / Zagreb

Studentski grad / Dubrava / Zagreb is a Croatian group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. There are 828 participants in that group. So people rank it like a Small group. 1447237868885627 is the identifier of this group with Facebook. We last updated on 2015-02-03 12:18:06.

[Obavezno pročitati]

Grupa Studentski grad / Dubrava / Zagreb postoji od 27.07.2014. i okuplja samo stanovnike (bivše, sadašnje, buduće) Studenca.

Kako bi grupa bila zabavnija, zanimljivija, uspješnija i aktivnija - postavili smo pravila (koja bi se trebali poštivati!!!):
- nema vrijeđanja na nacionalnoj, vjerskoj, spolnoj, socijalnoj,političkoj,rasnoj osnovi.
- u grupu su dobrodošli svi koji cijene, poštuju i vole Studentski grad, neovisno od kuda dolaze
- nema provokacija i svađanja. Ukoliko dođe do toga, javite se adminima da riješe stvar. Izbjegavajte i suzdržite se od odgovora na svađu ili provokaciju. Poštujte druge članove kao što bi vi htjeli da i drugi vas poštuju. Članove koji vrjeđaju druge i postave prostačke komentare ćemo ukloniti.
- u grupu je dozvoljeno staviti sve kaj ima veze sa kvartom Studentski grad, bilo slikama (ostaviti mjesta i za druge), link u medijima, video ili neki tekst. Sve što nema veze sa grupom i temom se briše bez najave. A vlasnik će bit opomenut da ne stavlja više kaj neme vaze sa grupom.
Posebno se zabranjuju stavljanje reklama (kupite, posjetite, kliknite), bez predhodnoga javljanja voditelju grupe.
- fotografije upotpuniti informacijom - di je fotkano i kaj se nalazi na fotki
- tekst, slika, video koji nisu vaše djelo - navedite autora ili izvor kako bi vi izbjegli moguće probleme s pravim autorom (čitaj tužba)
- administratori su dobrovoljci i volonteri te nisu plaćeni pa s toga je nerealno očekivati da budu 0-24 sata u grupi. Ukoliko bude nepodobnih sadržaja a administratori ne reagiraju - pošaljite poruku nekome od njih pa će prvom prilikom reagirati ukoliko bude potrebno. Molimo Vas za razumijevanje kada nepoželjni i nepotrebni postovi/komentari ne budu odmah uklonjeni.