Carpooling Kutina/Zagreb-Zagreb/Kutina

Carpooling Kutina/Zagreb-Zagreb/Kutina is a Serbian group. Having alot of group type in Facebook: close, open and secret and it is a CLOSED group. They attracted 2,436 members. So it is a Medium group. 221725011254801 is the identifier of this group with Facebook. Last update is on 2015-02-03 12:21:06.

Carpooling engleski je izraz, koji označava zajedničko putovanje više osoba privatnim automobilom i to najčešće na relaciji od kuće do posla. Zajedničko putovanje na posao ili carpooling inicijativa, već je davno poznata i primjenjivana u inozemstvu, a uključuje vlasnike osobnih automobila ali i one koji nemaju svoj automobil. Temeljna ideja carpoolinga je zajednička mogučnost odlaska i povratka s posla, više osoba (više od dvije), tako da svi doprinose plačanju troškova goriva i drugih izdataka za vozilo osobi koja vozi..

Vlakovi su smanjili brzine, cijena karte je ostala ista, što je dovelo da brzi vlak vozi skoro sat i pol,a da se nepriča o putničkim vlakovima.

Znači, fora bi bila da ljudi nekako se dogovore preko grupe, da se skupe za auto i tako voze na posao,šoping ,doć doma zaigrat s društvancem,šta god. Ako imate mjesta u autu napišete kad bi išli i koliko mjesta imate slobodno u autu i objavite to unutar grupe. Molim da slobodno pozovite ljude za koje znate da često putuju na toj datoj relaciji.