TITULARIZARE

TITULARIZARE is a Romanian group. It is a CLOSED group. There are 8,160 participants in that group. So people rank it like a Large group. You can find this group by searching 544857345535759 on Google, Bing or Yahoo. Last update is on 2015-02-08 07:04:04.

1. Acest grup este destinat exclusiv discuţiilor care au legătură cu CONCURSUL DE TITULARIZARE.
2. Sunt interzise reclamele, link-urile, anunţurile, întrebările sau orice fel de postări care nu respectă regula de la punctul 1.
3. SPAM-ul este strict interzis. Publicarea unei postări cu acelaşi subiect de mai multe ori, într-un un interval mai mic de 7 zile, va fi sancţionată indiferent dacă postarea se face de aceeaşi persoană sau de persoane diferite.
4. Menţinerea artificială a unei postări între primele se sancţionează conform punctului 9. Editurile care vor să-şi promoveze cărţile vor folosi doar o singură postare pentru toate link-urile.
5. Sunt interzise postările care aduc atingere demnităţii sau conţin cuvinte jignitoare la adresa unei persoane. Discriminarea de orice fel nu este acceptată.
6. Corectarea unui comentariu prin intermediul unui comentariu suplimentar nu este permisă. Există posibilitatea de a edita mesajul respectiv.
7. Mesajele de mulţumire pentru accept nu sunt permise nici pe wall, nici prin mesaj privat. Acest lucru nu înseamnă că nu sunt apreciate, dar aglomerează inutil spaţiul de discuţii.
8. Nerespectarea acestui regulament va fi sancţionată prin:
-ştergerea postărilor
-atenţionare, urmată de excludere
-excludere directă pentru abaterile grave.
9. Orice persoană interesată/lezată poate sesiza abaterile de la regulament prin apăsarea butonului "Raportează administratorului" din meniul din drepta-sus a postării, prin etichetarea adminului în postarea cu pricina sau prin mesaj privat.
10. Administratorul grupului nu îţi asumă răspunderea pentru conţinutul postărilor sau pentru fişierele uploadate. Răspunderea îi aparţine în totalitate autorului postării!
11. Postarea de cărţi în format electronic, fără acordul titularilor drepturilor de autor, este interzisă şi se pedepseşte conform dispoziţiilor legale în vigoare. Nu acesta este scopul grupului!